19. 4. 2016

Stručně v odkazech 04/19/2016: M. Khas: Hudebka s QR kódy

Miloslav Khas: Hudebka s QR kódy


ilustrační obrázek
"Jak už jsem psal několikrát, baví mě nacházet možnosti propojení technologií s nejrůznějšími předměty. A ani hudebka není v tomto směru výjimkou. IT technologie v hudební výchově samozřejmě nejsou nic neobvyklého. Například server Youtube je dnes velmi oblíbený. Obrovské množství písní s texty připravených ve stylu "plug&play" bývají pochopitelným lákadlem. Existuje také například řada notačních programů. Ale o tom třeba zase někdy příště. Mým cílem bylo zapojit při hodině mobilní zařízení, práci ve skupinkách, poslech, práci v Google dokumentech a práci s QR kódy. Nejednalo se o tematickou hodinu, ale spíše o zjištění všeobecného přehledu z hudební výchovy žáka deváté třídy." [1]
Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.

Zdroje:

[1] Khas, M. (2016). Miloslavkhas.blogspot.cz: Hudebka s QR kódy.  [online]. [cit. 2016-04-20]. Available at: <http://miloslavkhas.blogspot.cz/2016/04/hudebka-s-qr-kody.html>.

OpenClipartVectors. Pixabay.com: [online]. [cit. 2016-04-20]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: <https://pixabay.com/en/code-scan-qr-code-handy-phone-156629/>.

0 komentářů:

Okomentovat

Upozornění: Váš komentář prochází schvalováním, mějte trpělivost, pokud se nezobrazí obratem. Děkuji Pavlína